Kemilä Jussi nro 14

Yrityskehittäjä, ekonomi

Yrityskehittäjä, ekonomi
s. 1978

Olen 39-vuotias kauppatieteiden maisteri ja tietotekniikan insinööri. Työskentelen Raahen seudun yrityspalveluissa alueen elinkeinoelämän ja yritystoiminnan kehittämisen parissa. Harrastan aktiivisesti urheilua ja liikuntaa eri muodoissa. Kunnallispolitiikasta on kertynyt kokemusta kaupunginvaltuuston ja liikuntalautakunnan jäsenyyksistä yhden valtuustokauden ajalta.

Tulevaisuudessa kunnan tärkeimmät tehtävät ovat elinvoimasta, sivistyksestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen. Näiden asioiden edistäminen ja kehittäminen edellyttää kaupunginvaltuustolta selkeän ja tavoitteellisen kaupunkistrategian laatimista ja resurssien tarjoamista sen toteuttamiseen. Tarvitsemme innovatiivisuutta ja avarakatseisuutta, avointa keskustelua ja ennakkoluulotonta asennetta alueen vetovoimaisuuden, työ- ja elinkeinoelämän sekä ihmisten hyvinvoinnin ja koulutusmahdollisuuksien parantamiseksi.

Jokainen ihminen haluaa asua turvallisessa, viihtyisässä ja vireässä ympäristössä sekä toimivien ja laadukkaiden palvelujen äärellä. Raahessa on nyt erittäin hyvät mahdollisuudet niiden kehittämiselle.

Mikäli edellä mainitut asiakokonaisuudet ovat sinunkin mielestä tärkeitä, niin olemme silloin samalla aaltopituudella.