Mannila Riikka nro 23

Toiminnanjohtaja
Facebook

 

 


 

 

 

Toiminnanjohtaja
s. 1970

Perheeseeni kuuluvat metsäasiantuntijana työskentelevä mies Seppo sekä hiihtäjäpojat Lauri 18 v. ja Eero 16 v. sekä norjanharmaahirvikoira Roni.

Harrastuksiani ovat kotona ja kotipihalla puuhastelu, omien poikien hiihtoharrastuksessa mukana kulkeminen ja huoltajana toimiminen
järjestöissä toimiminen: Saloisten Reippaan johtokunnan jäsen, Pohjois-Pohjanmaan hiihtopiirin johtokunnan jäsen, Olkijoen kyläyhdistyksen hallituksen jäsen, Pattijoen Nuorisoasunnot hallituksen jäsen sekä Keskustan Pattijoen paikallisyhdistyksen johtokunnan jäsen.

Yhteistyö ja yhdessä tekeminen ovat minulle tärkeitä. Pidän työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa. Minulle tärkeitä arvoja ovat toisten ihmisten kunnioitus ja suvaitsevaisuus. Kaikista asioista ei tarvitse olla samaa mieltä, mutta voimme silti puhua toisillemme ystävällisesti.

Tärkeimmät asiat, joihin haluaisin vaikuttaa, ovat lapsiperheitten tukeminen sekä lasten ja nuorten hyvinvointi. Pidän tärkeänä monipuolisia harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille.
Ihmisten hyvinvoinnin lisäksi myös eläinten hyvinvointi on tärkeää. Samoin luontoon, metsään ja ympäristöön liittyvät asiat ovat kiinnostuksen kohteitani.

Yhdessä tekeminen ja toimeliaisuus luovat meihin kaikkiin tulevaisuuden uskoa ja yhteishenkeä. Uskon, että yhdessä tekemällä saamme Raahesta entistä viihtyisämmän ja mukavamman paikan meille kaikille.