Myllymäki Jarmo nro 27

Riskienhallintapäällikkö, palomestari
Facebook
Kotisivut

Riskienhallintapäällikkö, palomestari
s. 1972
Kotisivut

Facebook

Olen Jarmo Myllymäki 45 v, naimisissa ja kahden teini-ikäisen isä. Työskentelen Jokilaaksojen pelastuslaitoksen riskienhallintapäällikkönä ja varallaolovuorollani päivystävänä palomestarina. Aiemmin olen toiminut mm. Raahen sairaalassa röntgenhoitajana.

Politiikka on yhteisten asioiden hoitamista ja olen tehnyt sitä monella tasolla, valtakunnallisissa opiskelijajärjestöissä aikanaan, sitten myöhemmin ammattijärjestöissä. Kunnallispolitiikassa minulla on menossa valtuutettuna nyt 17. vuosi eli laaja ja monipuolinen kokemus on valttia minun kohdallani. Tällä hetkellä olen Raahen kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja pidän tästä, ajoittain melko haastavastakin tehtävästä, todella paljon. Aikaisemmat lautakuntien puheenjohtajuudet niin opetus- kuin nuorisolautakunnissa tai valtuustoon varapuheenjohtajuus ovat antaneet hyvä pohjan tähän työhön. Olen myös saanut hyvää koulutusta tähän tehtävään suorittamalla puheenjohtajuuteen liittyviä tutkintoja.

Perhe on ylivoimaisesti tärkein voimavara, vapaa-ajalla mielelläni harrastan liikuntaa, luen ja todella paljon pidän matkailusta maailmalla ja kotimaassa.

Raahessa tärkeiksi asioiksi on noussut talous, sillä se on kaiken perusta. Olemmekin saaneet yhteistyöllä talouden käännettyä parempaan suuntaan ja tämän työn on tärkeä jatkua myös tulevaisuudessa. Se antaa meille mahdollisuutta investoida terveisiin kouluihin tai oikeammin monipalvelukeskuksiin, joissa on opetusta, varhaiskasvatusta, kokoontumis- ja liikuntatiloja ja vaikkapa terveydenhuollon palveluita tarjolla. Asumisen monipuoliset vaihtoehdot tulee olla houkuttelevia niin lähempänä kuin kauempanakin keskustoista.

Haluan säilyttää Raahessa hyvät palvelut, kuten sairaalan toiminnan ja nykyisen yhdessä tekemisen hengen, joka näkyy parantuneena taloustilanteena. Talouden ylläpitämiseksi tarvitsemme alueella työtä ja siihen pystytään vaikuttamaan parhaiten tekemällä yhteistyötä eri toimijoiden kesken. Tärkeää on tulevaisuudessa saada terveitä ja turvallisia oppimisympäristöjä tarpeen mukaan, monipuolisia asumisvaihtoehtoja sekä elinkeinoelämän monipuolisuutta eli työtä tänne kaupunkiimme. Näitä edistämään olen hyvä vaihtoehto.

Lisää tietoa voi lukea osoitteista: www.jarmomyllymaki.fi tai https://www.facebook.com/RohkeuttaSanoaUskallustaTehdaJarmoMyllymaki/

"Rohkeutta sanoa, uskallusta tehdä”

Tämä on ollut mootoni jo pitkään ja se on vain korostunut sekä jalostunut vuosien aikana.