Parkkila Pasi nro 30

Valimotyöntekijä
Facebook
Kotisivut

Valimotyöntekijä
s. 1973

Yhteystietoni:
p. 0400 680012
p.parkkila(at)omanetti.fi
Pasi Parkkilan Kotisivut

Olen 44-vuotias valimotyöntekijä Vihannin Kuusiratista. Toimin 12 vuotta Vihannin valtuustossa ja nyt olen toiminut neljä vuotta Raahen valtuustossa valtuutettuna ja keskustaryhmän varapuheenjohtajana. Luottamustehtäviäni tällä valtuustokaudella ovat olleet seutulautakunnan puheenjohtajuus ja Oulun poliisilaitoksen neuvottelukunnan puheenjohtajuus. Lisäksi olen jäsenenä mm. Koulutuskeskus Brahen hallituksessa ja varajäsenenä Raahen kaupunginhallituksessa. Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirin varapuheenjohtajana olen toiminut vuoden 2014 alusta alkaen.

Vapaa-ajalla harrastan aktiivisesti vapaaehtoista maanpuolustustyötä. Toimin Vihannin Reserviläiset ry:n puheenjohtajana, Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kouluttajana ja aktiivisena ammunnanharrastajana. Laulan kahdessa alueemme reserviläiskuorossa sekä harrastan myös yksinlaulua. Reserviläisliitto nimesi minut vuonna 2014 Vuoden reserviläiseksi.

Raahen alueella on runsaasti aktiivisia kyliä ja yhdistyksiä, jotka saavat aikaan merkittäviä tekoja asukkaidensa hyväksi. Haluan olla tukemassa ja kannustamassa tällaista toimintaa jatkossakin.

Kaupungin elinvoimaisuuden kehittäminen yritysmyönteisemmällä politiikalla tulee ottaa erityiseksi painopisteeksi; vain elinvoimainen kaupunki kykenee suoriutumaan velvoitteistaan.

Kuluneet valtuustokaudet mm. valtuuston puheenjohtajana sekä useat maakunnalliset luottamustehtävät ovat antaneet mahdollisuuden olla osana maakunnallista, eri puolueiden edustajista ja virkamieskunnasta koostuvaa verkostoa. Tätä pääomaa on mahdollisuus hyödyntää tulevaisuudessakin.

Pidetään yhdessä kotipaikkakuntamme ja maakuntamme puolta.
www.pasiparkkila.net
https://www.facebook.com/pasi.parkkila.7
https://www.facebook.com/Pasi-Parkkila-147964915341366/
Instagram: parkkilapasi

”Olen saanut kasvaa ja elää hyvässä maassa. Haluaisin antaa muillekin saman mahdollisuuden. Siksi olen mukana politiikassa.”