Pekkala Sari nro 31

Metsätalousinsinööri, emäntä
Facebook

Metsätalousinsinööri, emäntä
s. 1970

Olen 46-vuotias metsätalousinsinööri ja emäntä. Asun perheeni kanssa Pattijoen Ylipäässä. Perheeseeni kuuluvat aviomies sekä 15- ja 13-vuotiaat pojat. Maatilamme on kahden perheen maatalousyhtymä, jonka pihattonavetasta löytyy lypsylehmiä. Arjen täyttää elämä maatilalla.
Vapaa-aikanani luen mielelläni ja kesäisin teen puutarhatöitä.

Työ ja luottamustoimet:
Olen ollut kaupunginvaltuutettuna viime marraskuusta lähtien. Toimin myös Raahen Seudun Hyvinvointikuntayhtymän hallituksessa sekä varajäsenenä kaupunginhallituksessa. Olen mukana Raahen maaseutu- ja aluelautakunnassa sekä maaseutuhallinnon- että ympäristöterveydenhuollon neuvottelukunnassa. Keskustan kunnallisjärjestön sihteerinä olen ollut viimeiset viisi vuotta.

Vaaliteemat
Huolenpitoa on kaupungin pitäminen elinvoimaisena ja kaupungin vakaa talous varsinkin kun valmistaudutaan SOTE-muutokseen. Vetovoimainen kaupunki mahdollistaa uusien yritysten syntymisen ja parantaa palveluiden saatavuutta.

Huolenpitoa on myös kehittää kaupunkia tasapuolisesti reuna-alueita myöten ja vahvistaa lähipalveluiden toimivuutta. Pidetään yhdessä hyvää huolta kotikaupungistamme ja toisistamme niin nyt kuin tulevaisuudessakin.

"Työn alla – parempi huominen!"
"Huolenpitoa huomennakin!"