Poukkula Pekka nro 33

Sosionomi AMK, yrittäjä
Facebook

Sosionomi AMK, yrittäjä
s. 1974

Yhteistiedot:
Pekka Poukkula, Yrjänäntie 19, 92140 Pattijoki, p. 050 4153 013
sähköposti: pekka.poukkula@karentia.com

Olen 42-vuotias perheenisä ja yrittäjä Olkijoen kylältä. Perheeseeni kuuluvat vaimo Teija sekä seitsemän lasta, kolme tyttöä ja neljä poikaa. Vanhin lapsista on 16-vuotias ja nuorin on kaksi vuotta. Vapaa-ajalla viihdyn hyvin perheen, ystävien ja lasten harrastusten parissa tai lenkkipolulla.

Koulutukseltani olen sosionomi (AMK) ja viime syksynä tuli täyteen 10 vuotta sosiaalialan yrittäjänä. Yrityksemme tarjoaa erityisryhmien asumispalveluja sekä työ- ja päivätoimintaa. Olemme paikallinen perheyritys ja yrittäjyys on minulle elämäntapa ja mieluinen tehtävä. Ennen yrittäjyyttä toimin sosiaalialan eri tehtävissä useamman vuoden.

Raahe on mukavan kokoinen kaupunki elää ja asua, lähellä kaikkea. Huolenpito Raahesta ja raahelaisista tänään ja tulevaisuudessa on tulevan valtuustokauden tärkeä tehtävä, ja tahdon osaltani olla työskentelemässä sen puolesta. Riittävät palvelut koskien myös sote-palveluja osana maakuntaa edellyttävät aktiivista yhteistyötä.

Minulle tärkeää on myös Raahen elinvoimaisuuden vahvistaminen ihmisten, asumisen ja yrittäjyyden kautta. Virkeät kylät ja taajamat sekä elävä keskusta muodostavat meidän Raahen, joiden kehittäminen vaatii jatkuvaa huomioimista. Tärkeää on, että tulevaisuudenkin Raahessa on mahdollisuus asua niin kaupunkialueella kuin maaseudulla. Elinvoimainen kaupunki tarvitsee yrittäjiä ja yrityksiä, otetaan Raahessa asiaan vahva ja myönteinen asenne.

"Yhdessä välittäen, elinvoimaa kehittäen!"