Sanaksenaho Harry nro 36

Eläkeläinen

Eläkeläinen
s. 1949

Eläkkeellä, ex. Raahen kaupungin johtava rakennustarkastaja

Kotikaupunkimme asukkaille suunnatut peruspalvelut ovat mielestäni hyvällä tolalla. Tämä ei suinkaan tarkoita sitä, etteikö parantamisen varaa olisi. Kansalaisten hyvinvoinnin ylläpitäminen ja parantaminen edellyttää talouselämän kannattavuutta ja monipuolistamista, sillä se on se SAMPO, josta varat siihen saadaan.

Kaupungin tulee kaikin tavoin edesauttaa yritysmaailman toimintaedellytysten parantamista mm. kaavoituksella ja siihen kuuluvalla infralla sekä kuuntelemalla ja vaikuttamalla elinkeinoelämän tarvitseman koulutuksen kehittämiseen.

Taustaa ja kokemuksia;
Vapaa-ajan harrastuksinani ovat osallistuminen II-bassona Raahen Mieslaulajiin, LC Raahe Kreivin palvelutoimintaan, Raakelin ja Eläkeliitto ry:n Raahen yhdistyksiin, Omakotiliiton Raahen paikallisyhdistyksen hallitukseen, Oulussa toimivaan Väylänvartiset ry:seen ja Oulun alueen DI-Senioreihin sekä Raahen Rkm ja Ins AMK:n kokouksiin ja tapahtumiin.

Lisäksi kuulun Keskusta rp:n Raahen py:n hallitukseen ja olen Raahen Tuulienergia Oy:n hall.pj. ja Vihannin Lämpö Oy:n hallituksen jäsen. Raahen Energia Oy:n hallituksen pj:na olin 11 vuotta ennen kuin yllättävästi kesken vaalikauden tasa-arvokysymyksiin ilmaantunut paine johti syrjäytymiseeni. Lisäksi olin seitsemän vuotta, vuoden 2016 loppuun saakka, Raahen Seudun Uimahallisäätiön hallituksen pj:na ja toteuttamassa tilaajan ominaisuudessa kokonaisuudessaan viisi vuotta kestänyttä laajennus- ja peruskorjaushanketta.

Perheemme harrastuksena on ollut jo vuodesta 1988 ja on edelleen maailmankatsomusta avartava asuntoautomatkailu ja jäsenyys SFC-Lohenpyrstössä.

Näihin kytköksiin, kokemuksiin ja tehtäviin viitaten sekä siihen, että olen toiminut ennen eläkkeelle siirtymistäni seitsemän vuotta Raahen kaupungin johtavana rakennustarkastajana, katson omaavani näkemystä raahelaisten yhä paremman tulevaisuuden eteen tehtävästä työstä.

"KKK = Kaavoitus, Koulutus, Kulttuuri "